Selecteer een pagina
 

Disclaimer

Deze website is eigendom van Lynn Noppen. De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website https://byshetalksbusiness.com.

Door deze website te bezoeken en/of de informatie op deze website te gebruiken, ga je akkoord met het accepteren van alle onderdelen van deze disclaimer.

Gebruik van de website

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Ook kan ik niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door het gebruik van de informatie op mijn website. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van deze informatie.

Actualiteit van de website

De inhoud van deze website wordt regelmatig bijgewerkt, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van betrouwbare bronnen. Ondanks deze inspanningen is het mogelijk dat bepaalde informatie op de website onvolledig of verouderd is.

Veiligheid van de website

Ik bied geen garantie voor de veiligheid van de website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van deze website.

Informatie gebruiken

Het is niet toegestaan om de informatie op deze website te kopiëren, downloaden of op een andere wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen. Wanneer je gebruik wilt maken van de content op deze website dien je voorafgaande schriftelijk toestemming te vragen. Je mag de informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor persoonlijk gebruik.

Affiliate links

Op sommige pagina’s of in sommige blogs participeert She Talks Business in affliate marketing samenwerking. Hierdoor kunnen er op diverse pagina’s affiliate links staan. Dit betekent dat She Talks Business een commissie verdient als iemand op de link klikt of via de link een aankoop of aanmelding doet.

Er staan alleen affiliate links en samenwerkingen op She Talks Business waar ik volledig achter sta en waarvan ik de toegevoegde waarde zie voor mijn volgers en klanten.

Je wordt geïnformeerd als er een affiliate link op een pagina of blog wordt gebruikt. Het is vervolgens je eigen verantwoordelijkheid om te controleren of een affiliate link een voordeel oplevert voor jou en/of je bedrijf. Je ontvangt verder geen ondersteuning of advies vanuit She Talks Business. Een affiliate link is een tip, waar je vervolgens zelf over besluit.

Eigen verantwoordelijkheid

Bij gebruik van deze website accepteer je de eigen verantwoordelijkheid van je acties. Je accepteert de volledige verantwoordelijkheid van de gevolgen van een zelf gemaakte keuze naar aanleiding van de informatie op deze website. De informatie op deze website is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van jouw acties.

Geen garanties

Je accepteert dat er geen garanties zijn over de resultaten en acties die je neemt. She Talks Business biedt educatie en informatie met de intentie om haar publiek met meer succes en plezier te laten ondernemen. Jouw succes of plezier is een resultaat van jouw eigen acties en inzet, je situatie en kennis. She Talks Business is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van jouw acties naar aanleiding van de content op deze website. Er is geen garantie op succes of soortgelijk resultaat wat anderen wellicht wel behalen.

Geen professioneel advies

De informatie op deze website en de downloads via deze website zijn geen persoonlijke adviezen. De eigenaar van She Talks Business is een professional en alle content is professioneel ontwikkeld. Deze informatie kan echter niet als persoonlijk advies worden gezien, aangezien de schrijver van deze website en de eigenaar van She Talks Business niet op de hoogte is van jouw persoonlijke situatie.

She Talks Business en haar eigenaar is verantwoordelijk voor de fouten of onjuistheden op deze website, alsmede voor de schade die jij ervaart als je geen professional inhuurt om je van persoonlijk advies te voorzien, passend bij jouw bedrijf en situatie.

Pin It on Pinterest

Shares