Selecteer een pagina
 

Nieuwe branding collectie: Classy Champagne

Yes! Een nieuwe branding collectie. Dat betekent nieuwe templates in een compleet nieuwe stijl! In deze blog stel ik jullie voor aan de nieuwste branding collectie: Classy Champagne. Het is een luxe en vrouwelijke collectie met roze, marmer en (rose)gouden elementen.

Branding collectie Classy Champagne

Mijn inspiratie voor een nieuwe branding collectie haal ik heel vaak uit interieur. Ik ben gek op wooninspiratie, mooie meubels en accessoires. Dit is ook de reden dat ik urenlang op Pinterest kan scrollen. En daar kwam ik er ook achter dat er mega veel branding inspiratie op Pinterest te vinden is.

Dat is trouwens ook de reden dat je vrij veel interieur afbeeldingen op mijn website en in mijn branding collecties ziet. De kleurencombinaties en het gebruik van diverse materialen in deze foto’s inspireren mij vaak om een nieuwe branding collectie te ontwikkelen.

Na het vinden van (interieur & workspace) afbeeldingen die mij in het oog springen, pluis ik ze helemaal uit. Welke kleuren zie ik? Welke materialen worden er gebruikt? Welke elementen of patronen komen terug? Ik maak dan een collectie uit de kleuren en patronen die ik vervolgens in mijn nieuwe branding collectie ga gebruiken.

Branding collectie Classy Champagne

INSPIRATIE MOODBOARD

Het moodboard hierboven is mijn verzameling van de interieurbeelden (stockfoto’s) voor deze branding collectie. Uit dit moodboard heb ik vooral de roze, gouden en marmer details eruit gepikt. Deze onderdelen neem ik dan mee in de ontwikkeling van een nieuwe branding collectie.

Branding collectie Classy Champagne

KLEURENPALET

Vervolgens stel ik het kleurenpalet voor de branding collectie samen. Ik kies altijd minimaal 5 kleuren. (Heb je hulp nodig bij het kiezen van jouw branding huisstijlkleuren? Bekijk dan zeker deze blog.) Voor deze collectie heb ik 6 kleuren gekozen, omdat ik dit net wat beter vond aansluiten dan 5.

Het kleurenpalet vul ik vervolgens aan met diverse patronen. De Classy Champagne branding collectie heeft 4 patronen: roze glitter, rosegoud marmer, wit en goud marmer en een lichtbeige papier patroon.

Branding collectie Classy Champagne

CLASSY CHAMPAGNE CANVA TEMPLATES

De complete branding collectie verwerk ik vervolgens in diverse Canva sjablonen. Van Instagram templates, welkomstpakketten voor nieuwe klanten, Ebooks tot afbeeldingen voor websites. Je vindt de complete Classy Champagne collectie in de shop. Ik vul dit regelmatig aan met nieuwe templates, dus houd de shop in de gaten!

Pin It on Pinterest

Shares